Neem contact met ons op!

Steven Haverkamp, Mariska Huisman en Sandra Schoenmakers vormen samen het Bureau Huisartsencontacten. Onder het motto 'service, boeien, binden en verbinden' organiseren zij diverse activiteiten die er op gericht zijn om de goede relatie tussen de eerstelijn, VV&T en ons ziekenhuis te bewaren en verstevigen. Heb je een vraag, klacht of andere informatie die relevant is? Neem gerust contact op, Bureau Huisartsencontacten is het aanspreekpunt voor jou.

Neem contact met ons op!

Steven Haverkamp, Mariska Huisman en Sandra Schoenmakers vormen samen het Bureau Huisartsencontacten. Onder het motto 'service, boeien, binden en verbinden' organiseren zij diverse activiteiten die er op gericht zijn om de goede relatie tussen de eerstelijn, VV&T en ons ziekenhuis te bewaren en verstevigen.

Heb je een vraag, klacht of andere informatie die relevant is? Neem gerust contact op, Bureau Huisartsen Contacten is het aanspreekpunt voor jou.

Nascholing en events

Kijk op onze website

Download de ASz Artsenwijzer!

Direct contact met onze specialisten of op zoek naar de contactgegevens van andere verwijzers? In de Artsenwijzer app vind je de contactgegevens, spoed- en overlegnummers van alle artsen en andere relevante zorgverleners in ons ziekenhuis, de eerstelijn en de VV&T. Ook nieuws en werkafspraken zijn terug te vinden de app.

Download de ASz Artsenwijzer app via de appstores en vraag een account aan door een mailtje te sturen naar Mariska Huisman.

Feedback of tips?

We zijn ontzettend benieuwd naar jouw reactie op deze editie van het Albert Contact. Heb je tips ter verbetering of suggesties voor onderwerpen die je de volgende keer graag terug wilt zien? Wil je zelf geïnterviewd worden of ken je misschien een collega die een interessant verhaal kan delen? Of wil je ons alleen laten weten wat je van ons magazine vindt? Tips en reacties zijn van harte welkom!

Deel deze pagina